maanantai 1. marraskuuta 2010

Pälliruokaa!!

Omistan tämän ruoan Pällille koska tämä on helppoa tehdä ja maistuu maukkaalta!
Tämä on myös kasvisruokaa, eli hyi!!

1 Aubergine
2 lohkoa valkosipulia, 
1 sipuli, 
öljyä, 
parikaks tomaattia ja
400g tomaattimurskaa,
riittävästi bucatini-pastaa, 
nippu korianteria ja 
1x kappaletta limelohko, 
sixpäkki Corona-olutta!


Ekaxi viipaloi koisoliini sellasiksi sentin paksuisiksi viipaleiksi. Paista munakoiso erillisellä pannulla öljyssä ja pisarassa valkosipulia, parilla on suositeltava vaihtoehto että saa väriä ja tekstuuria kivasti!

Toisella pannulla paista valkosipulia ja sipulia, lisää tomaattimurskaa, suolaa, pippuria, chiliä ja sokeria ja keitä hetki kasaan.
Lisää ronskisti lohkottu tomaatti, munakoisoviipaleet, mieluiten ehjinä ja rapeina, ja päälle nippu korianteria ei-hienoksi silputtuna.
Purista joukkoon puolikas-neljäsosa lime ja asettele tarjolle bucatini-pastan päälle lautaselle.
Raasta päälle ripaus parmesania ja laita lautanen uuniin noin johonkinsataan asteeseen siksi aikaa että päällys, ei nyt rapistuu mutta, juusto sulaa hiukkasen ja aubergine ehkä saa vähän crispyä reunoille.

Tarjoillaan tuoreen leivän ja Corona-oluen kanssa. Muista lisätä olueen lohko limeä for max power happy fun time!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti