sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Lauantairuokaa krapulaiselle.

Joo nyt on kyllä ruma, mutta perienglantilainen Shepherd's Pie on aivan uskomattoman ihanaa! Ja todella vaikeaa valmistaa!

Otetaan 400g lampaan jauhelihaa, pari sellerinvartta ja porrkanaa ja kilo perunoita, sipulia, lihalientä ja worchestershire-kastiketta.

Lämmitä uuni 200c

Sautee sipuli, porkkanaviipaleet ja selleri voissa, lisää jauheliha ja lihafondi ja keittele kasaan. Lisää worchestershire ja suurusta maizenalla pikkasen jäykemmäksi
Toisessa kattilassa tee chunkyä perunamuusia, mitä tekstuurimpi sen parempi!

Kun lihaosa on valmis, laita se uunivuoan pohjalle, ja muotoile päälle perunamuusi keoksi ja heitä koko setti uuniin. Ruoka on valmista kun perunamuusin huiput ruskistuvat.

Sherpdrpdrpdsss Phey!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti