torstai 25. marraskuuta 2010

Aubergine-sienirisotto


Oumään, olisipa ollut filelihaa pakkasessa..


Umm.
Ota yksi munakoiso ja leikkaa kuutioiksi, heitä kulhoon vadelmaviinietikan ja balsamicon, suolan, pippurin ja öljyn kanssa marinoitumaan puoleksi tunniksi. Heitä palaset pannulle ja ruskista. Lisää viipaloidut herkkusienet ja pyörittele pari minuuttia kunens lisäät risottoriisin, 150g kahdelle hengelle, valkosipulin, ja puolikkaan nipun ruohosipulia. Lorauta pannulle puolikas lasillinen valkoviiniä. Pidä käsillä myös noin litra kana/kasvislientä ja lisää sitä ajoittain mössön sekaan, keitellen rauhassa noin 20 minuuttia. Kun kana/kasvisliemi on loppu pitäisi riisin olal kypsää. Lisää joukkoon noin 2 desiä raastettua parmesaania ja sekoita. Syö fileepihvin kanssa, muuten toimiin niinq!

1 kommentti: