maanantai 29. marraskuuta 2010

Viikarisedän peltopyynrinta punaviinikastikkeessa

Mitä löysinkään pakkasesta? Peltopyitä!

Kuumenna pannu sikakuumaksi ja lisää öljyä ja pyynrinnat nahka alaspäin ja paista 2 minuuttia ja käännä. Laita uuni lämpimäksi, alle 50 asteeseen, se on meiollä nyt sellainen lämpökaappi! Nosta pyyt pois kun toinenkin puoli on saanut 2 minuuttia kuumuutta ja laita uuniin. Lisää pannulle nokare voita ja murskattu valkosipulinkynsi ja viipaloituja herkkusieniä. Ruskista vähäsen ja heitä nekin uuniin pyiden kanssa. Pesemättä pannua lisää noin desi punaviiniä ja 1½ desiä härkäfondia tai lihalientä. Keitä kasaan, ja juuri ennen tarjoilua kaada pyynrinnat ja herkkusienet takaisin pannuun. Tarjoile riisin tai meidän tapauksessamme ohrahelmien kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti