lauantai 20. marraskuuta 2010

Vanhoja

Laitna nopeasti jotain vanhaa, koska kohta alan tekemään ruokaa, jolle tarvitsee varata vähän aikaa ja avointya mieltä.

Hmm.. Mitäs täältä löytyy?


Naudan entrecotê ja valkosipuliperunat avec salaatti vihreinen, jälkiruoaksi


Camembert ja aprikoosi-kuminahillo? MAH FAVORITE! :D

Valkosipuliperunat on vaikea ruoka. Leikkaa kuorittuja perunoita viipaleiksi, mausta suolalla, pippurilla ja öljyllä, valkosipulia ja kermaa kulhoon ja kuumaan (noi 150c) uuniin. Lihan paistamisessa noudatetaan varovaisuutta ettei paistu yli, koska sitten se on pahaa..

Sidenote, Viikari esittelee tulevina päivinä joululahjamalliston käsintehtyjä hilloja ja maagista glögisiirappia, mutta siitä lisää myöhemmin.
Nyt kauppaan hakemaan tuoretta tonnikalaa, greippejä ja korianteria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti