keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pikapäivitys

Vanhoja kertaan, mutta nyt tällainen eksotiikka jota näettä kaupassa ja sitten wtFlolkkkkkk =^_^=

Ostettuna artisokka on erinäköinen, se on iso vihreä käpy, ja lehtien päässä on terävä piikki. Ota 1x saksi ja leikkaa joka suomun kärki irti, ja puukota kävyn ylöäosa noin 1/4 korkeudelta keskeltä kahtia, pitäisi päätyä about tällaiseen! Valmistukseen on monia reseptejä mutta yksi helppo ja maukas on höyryttää artisokkaa maustevedessä. Laita kattilaan pari tuumaa vettä, suolaa, valkosipulinkynsi, laakerinlehti ja sitruunalohko, artisokka höyrytyskoriin ja kansi kiinni, 10-20 minuuttia, kunnes suomut irtoavat helposti. Sitten vain sulaa voita tai majoneesia, revitään suomuja irti alkaen alhaalta varresta ylös edeten. Lopuksi kun syömäkelpoiste suomut loppuvat tehdään vetisiliikkeitä ja etsitään artisokan sydän, suurin herkku.

Nyt on nukkuaika, Lastun Viini- ja Juustoilta oli sellainen succeé että nyt on mentävä!

<3 Viikari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti