maanantai 8. marraskuuta 2010

Simpukkapasta


Siis..

Katso nyt sitä kuvaa.
Omg.

Ai miten se tehdään?

Nooo..

Keitä spaghettia al dente,
Samalla pannulla sautee valkosipulia ja sipulia voi-öljyseoksessa, lisää pieni pilkottu porkkana ja varsisellerin tikku ja pehmitä. Sitten sekaan 2,5 desiä valkoviiniä ja kasa sinisimpukoita, kiehauta noin 8 minuuttia tai kunnes kaikki sipukat avautuu. Jos 10 minuutissa kaikki ei ole auki, heitä ne roskiin, ne on kuolleet kuljetuksessa ja potentiaalisesti aiheuttaa... kauheita...
Heitä koko pannun sisältö kaikkine mehuineen pastakattilaan ja soljottele ympäriinsä, lisää nippu lehtipersiljaa  ja syä.
Jos haluat on ihan suositeltavaa kuoria suurin osa simpukoista enne tarjoilua, ne on vähän cumbersome syödessä alkaa riisua, mutta hei.. Kato nyt tota kuvaa!

(Joo on uusi (tai no, mulle uusi) kamera! :D

2 kommenttia:

  1. Rakastuit siihen kameraan jo kesällä!

    VastaaPoista
  2. "Jos 10 minuutissa kaikki ei ole auki, heitä ne roskiin, ne on kuolleet kuljetuksessa ja potentiaalisesti aiheuttaa... kauheita..." haha:D tosi kiva tää sun blogis toivottavasti jatkuu pitkälti! /kittiserkku

    VastaaPoista