lauantai 13. helmikuuta 2010

Sisko-rakkaan Kasvispasta

Rakas siskoni osaa tehdä mukasta ja nopeaa namipastaa, ja kasvis-ihmisille tiedoksi, että tässä ei ole lihaa. Liha-ihmisille tiedoksi, että siitäkin huolimatta se on todella hyvää ja täyttävää. Aubergine-pastaa, jonka reseptin kerron nyt Teille:

Kuullota öljytilkassa vapaavalintaisia nameja, inc. sipulia, valkosipulia, chiliä, näitä perusaineita. Lisää mikäsenniminytoikeastionsuomenkielelläperkele se violetti pötkylä aubergine (Edit: Munakoiso!) ronskeina kuutioina, sekä tuoretta tomaattia. 

Lämmitä pehmeäksi möysköksi, sen kuuluukin olla lähes taikinaa, mutta yritä silti välttää turhaa rankaisua kun sekoitat! Lisää mortteloituja korianterinsiemeniä.

Sekoita pastaan voinokareen kanssa ja nautiskele menemään kuule punaviinin ja parmesanin kanssa. So much nies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti