keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Huomisen menu harjoituskappale

Huomenna on pienen juhlinnan paikka, joten harjoittelen itselleni tuntemattomia ja vaikeaksi osoittautuneita nameja valmiiksi!

Eggs Benedict, brittimuffineja, pekonia avec sauce béarnaise, juomaksi tottakai Valkoisen Miehen Aamujuomaa

Tästä menusta tuntematon on eggs benedict, lontooksi usein poached eggs. Munat rikotaan kiehuvaan, etikalla maustettuun veteen, ja uppopaistetaan kypsiksi. Aamuinen yritykseni päätyis täydelliseen fiaskoon, nyt juuri uskaltelen itselleni illalliseksi uusintayritykseen, odottelen puolisen tuntia että muffinitaikina nousee, sitten nähdään!

It's GO-time!:

My god.
Tää on aivan helvetin hyvää. :D


Jostain syystä munien keitossa ei tällä kertaa ollut yhtään mitään ongelmia. Ainoat kaksi probleemaa jotka nousivat olivat: 
1. Tekemisen rytmittäminen, munat jäähtyivät kastiketta odotellessa :(
a) Muffinit paistui liian nopeasti ja jäivät sisältä raa'ahkoiksi, täytyy pitää pannu vähän kylmempänä. Kokonaisuutena todella toimiva, makujen liitto on kerrassaan seksikäs!.

Tomorrow, I will rock your world.

Tomorrow:

Jeah! Muffinit oli mainio tehdä uunissa, kypsyivät paljon paremmin, ja kohosivat NIIN fluffyiksi että nom! 
Menun valmistuksen ainoa miinuspuoli on kaikkien aineiden lähen yhdenaikainen valmistus, se aiheuttaa kaaosta & stressiä, mutta onneksi yleisö oli hengessä mukana, ja Mimosat vain nostattivat tunnelmaa! Nyt on aika valmistautua sitseilemään, Ei ruokaa tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti