maanantai 8. helmikuuta 2010

Ihanjokapaikan tomaattikastike

Jep. Tää on arkiruokien arkiruoka, mutta helposti aika voittaja. Syön tätä keittona, pastan kanssa, tai vaikka pitsapohjalla pyreen sijasta, so tasty!

Hmm. Hienompi variaatio:
tee rasialliseen kirsikkatomaatteja kunnon viiltoja, laita uuniin mietoon kuumaan, joku 120 about? Paljon öljyä, valkosipulia ja mitä mausteita nyt tuntuu sopivan muudiin. Sekottele silloin tällöin, ja anna nahistua ja valua ja makuuntua oikeen kunnolla! Sitten siirrytään steppiin 2. josta voit aloittaa ihan yhtä hyvin, mutta, niin, luksus on luksus junou!?
Pilko ja pannuta öljyssä sipulia ja valkosipulia ja chiliä kunnes aromaattista ja sipulit sopivan pehmeitä, älä anna valkosipulien mennä yli, koska kaikki on pilalla silloin.
Lisää.. Tattadadaaaa:
Purkkitomaattia, aivan sama mitä, ne on tomaatteja.. Tässä stepissä myös noi uunitetut kirsikkatomaatit jos käytät. Vaihtoehtoisesti myös aurinkokuivattua tomaattia, mä tykkään paljon niistä niin käytän aina.
Ja keittele kivasti kasaan. Lisää vähäisen suolaa, ja sokeria.
Sokeria. Äiti opetti että tomaattiin aina sokeria, se kivasti rikkoo siitä sellasta, kitkeryyttä. And it works!
Maistele, ja lisää vaikka kasvislientä jos haluat, ja keittele kasaan sen vahvuiseksi kun nyt haluat, se on jo hyvää!

Käytä kaikkeen, toimii. Halpaa opiskelijan arkimättöä, toimii oikeanakin ruokana. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti