tiistai 13. huhtikuuta 2010

Savupaprikakeitto

Mulla onkin nykyään aika paljon "MAAILMAN PARHAITA KEITTO"-ja, koska tämä, Impressionistin ohella, on aivan täydellinen ja TODELLA vaikea!

Ensin "savutetaan" paprikat, kahden hengen annokseen noin 2 paprikaa, eli kaasuliedellä poltetaan liekissä, kunnes kuori mustuu, ja heitetään muovipussiin viileään, jotta kosteus irroittaa kuoret. If [Kaasuliesi] = 0 THEN uuni kuumaakin kuumemmaksi ja paprikat lähelle vastuksia kärvistymään. Samanaikaisesti kuullota salottisipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä ja lisää tölkki paseerattua tomaattia, about 2 desilitraa kasvisfondia ja ripaus sokeria, ja chiliä, koska se on hyvää. Keittele kasaan 15-20 minuuttia, lisää paprikat ja desi kermaa, soseuta taikasauvalla ja koristele rucolalla ja paahdetuilla pinjansiemenillä. Juu, se on basilikaa, ei ollut rucolaa kaapissa.

Todella hankala, eikö?

Savupaprika on ihanaa, tällainen siis. Se maistuu, mun suuhuni ainakin, aivan mansikoilta, en tiedä miksi. Juuri suunnittelen muita käyttökohteita, tämänpäiväinen ylijäämä varmaankin joutuu huomenna pastakastikkeen virkaan!

Á bientôt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti