lauantai 22. toukokuuta 2010

Perunagnocchit



Uh. Se oli hyvää :D

Gnocchi on italialainen myky, tälläkertaa perunasta. Ohje on Glorian Ruoka & Viinistä. 

Yksinkertaisesti asetettuna nämä gnocchit ovat pastataikinaa, jossa osan jauhoista ja munasta korvaa peruna seka parmesan. Taikinan konsistenssi on hieman pehmeä verrattuna tuorepastan tekoon, ja muotoilu kovin kummallinen. Itse taisin litistää hieman liikaa, mutta makuhan ei siitä kärsi! Niitä oli myös mukava keittää, knöölit lasketaan kiehuvaan veteen, ja valmiina ne nousevat pinnalle! 

Kastikkeena on hyvin perus tomaattikastike, jonka additiona on bratwurst-makkaraa, syynä se, että Rovaniemi ei minulle Italialaista raakamakkaraa tarjonnut mistään... :(

2 kommenttia: