maanantai 31. toukokuuta 2010

KesäViikarin Kesämakkaraa!

Suomen kesä on olutta, makkaraa ja "aurinkoa" (= vesisadetta).
Makkara mielletään brutaaliksi man-man ruoaksi, mutta sitä voi syödä myös hyvin ja maukkaasti! Tässä tosi vaikea saksalaismallinen vaihtoehto:

/Get:
Bratwurstia
Sipulia
Olutta.

/Do:
Paista bratwurstit pannussa huolella ja nosta kuivumaan lautaselle. Sauté sipulia renkaiksi leikattuna kunnes se pehmenee mehukkaaksi, laita makkarat takaisin pannuun ja lisää olutta. Lager tai muu vaalea olut toimii parhaiten. Keitä olut siirapiksi ja syö, sopii vaikka hodarin sisään tai perunamuusin kanssa! Se Maillen Dijon-sinappi jossa on kokonaisia sinapinsiemeniä sopii tämän kanssa aivan ihanasti!

Nomfood!11

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti