torstai 14. tammikuuta 2010

Paistettu liisi

Jos ruoista voi sanoa, niin paistettu riisi on mun arkkiviholliseni. Siitä tulee aina märkää ja möllöskää, monien monien harjoitusten jälkeenkin. Nyt tuli ihan ok!
Selailin intermawebsiä ja etsin hyvännäköistä reseptia, ja näistä yhdistelin teorian, että riisin pitäis olla vanhaa, ja kylmää, ja öljyttyä. Ennen tätä päivää keitettyä riisiä ei juuri nyt ollut kaapissa, joten.
Pesin riisin, keitin sen, ja pesin uudelleen, ja vein kylmettymään. Tästä seurasi ihana jyvien toisistaan irtoaminen. Lusikallinen öljyä, ja ihan toimivan oloinen hommeli oli käsillä.
Toinen jutska liisiin on kananmuna.. Sitä en ainakaan ole vielä koskaan tajunnut, paistoin sen puoliraa'aksi kokkeliksi, johon shovetaan riisit sekaan. Tän mössön kanssa oli Tattadadaa!! Hunajamarinoitua broileria! Siitä saa hyvää, mutta se vaatii mausteita. Chiliä ja valkosipulia, mauksi myös sherryä. Sherry on ihana viini ruoanvalmistukseen, sopii mainiosti itämaistyylisen ruoan mukaan!

Öö, tämmönen mössö:


Hmm. Rumahan se on, mutta onnistui aikas hyvin! Maku on vähän liian täysin, se on toi perhanan valmismarinadi, kauheeta. Also, tollanen valmiikspilkottu broileri.. Jänteitä ja suolenpätkiä :(
Plussapuolena riisi tuli suht hyväksi! Pitäisi paistaa vielä vähän pidempään, mutta nyt oon jo oikeilla jäljillä! Alkoi maistua jo festariruoalta, siihen mä pyrin, se on nom.

Kiits and thänks, back to a sohva olemaan krapulassa. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti