perjantai 22. tammikuuta 2010

Keskiyön leipää

Paremminkin aamuyön..


Saatko koskaan valvoessasi myöhään yöllä hurjaa poltetta alkaa leipoa? No mä sain.


Ööh, tein Jamien perusleipätaikinan tapaisen sössön:

30 g hiivaa
6 1/4 dl haaleaa vettä
2 rkl hunajaa
2 1/2 rkl suolaa
8 1/2 dl erikoisvehnäjauhoja
7 dl vehnäjauhoja

Se on nyt nousemassa, sisään ajattelin tehdä mössöntapaisen sisälmysjutun:
Aurinkokuivattua tomaattia
Chorizoa
ja parmesania.

Leivän muotoilen kuin patongin, eli ensiksi pöydänkokoinen levy, johon levitän aineet, rullaan, viillotan ja uuniin!

Lopputulos?!:

TASTYCLES!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti