maanantai 2. elokuuta 2010

Illallinen vähän yli kymmenelle, eli miten ruokaa tehdään monelle

Anteeksi viive, tiedättehän te kesän..
Lammasrullaa, punaista kastikehommaa. uutta perunaa ja marinoitya kesäkurpitsaa...
Lampaassa on pinaattia ja ööh, yrttejä.. niin ja savustettua paprikaa! :).. Kurpitsa on marinoitu vadelmaviinietikassa ja persilja-pippuri-suola liemessä.. Ei mitään ihmeellistä, mutta makuisaa, lihasta varsinkin tuli aika ihanaa.


Ja jälkiruoaksi vaniljainen semifreddo marenkikakussa ja mansikoita! Ei paha!

Also, vinkkinä viiniehdotus Beringerin Stone Cellars valikoiman Zinfandel rosé, todellista new agea! Mahtava mansikkainen maku tukee paitsi juomista myös kermaisia jälkiruokia uskomattoman hienolla tavalla.

1 kommentti: