tiistai 19. huhtikuuta 2011

Perinteinen kuvaupdate

Nyt on taas kuukausi keräilty kuvia ilman kirjoittelua, mutta voin onneksi syyttää yliopisto-opintojen kiireellisyydellä! 

Without further ado, laitetaan kasa kuvia!


Umm.. Tässä on katkarapupiiras, tehty quiche- liimalla (siis sillä kananmuna-kerma-juustoseoksella) ja lehtitaikinalla.

Tässä on kermakastikkeista kanafilettä ja munakoisopaistosta. Ei ihmettä, paista munakoisoa oljyssä valkosipulin kanssa ja lisää muita kasveja ja kermaa.


No siis :D


Pizzailta! Tämä oli pizzalauantai, koska osa pitsoista jatkoi elämäänsä Pekon luona laulamisen ja hauskanpidon apuvälineenä!


Käsintehtyä pastaa ja bolognese-kastiketta! Molempiin on kyllä ohje jossain tälläkin sivulla.. Missä, en todellakaan tiedä.

Kikhernecurry, ja hienoin valokuva jonka olen Viikarille ottanut!

Sienetön sienikeitto, on oikeasti se on peruna-sellerikeittoa.

Huh. Tässä on resepti jota kannattaa pitää silmällä valsinkin heräävän parsakauden kanssa! Sen nimi on.. Sillä on joku nimi. Se on sekoite pasta carbonaraa ja sitä missä on kasviksia. Lähinnä nyt tuota tuoretta ihanaa parsaa!

Ja tämä on sikafilettä ja peruna-palsternakka-paprikapaistoa!

Noniin, jätin vielä joitan ruokia ihan kirjoitettavaksi, jos nyt opiskelulta herkeän niin teen jotain vähän täyttävämpää! 

Viikari outside!

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kuhaa ja pernaa!



Kuhafileitä ja skånenperunoita
Molemmat ohjeet on kyll äaiemminkin kerrottu, mutta kerrataan vaikka perunat, ne on kovin herkkua, ja sopivat valtavasti kaiken kalan kanssa.

Potut keitetään koviksi ja pilkotaan sipulien kanssa pannulle kerman ja voinokareen kanssa ja haudutellaa miedolla lämmöllä kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Best ever, ja terveellistä!